top of page
ROGER.jpg

Sobre mi

Fotògraf - He treballat en mitjans de comunicació de tirada nacional exercint com a fotoperiodista, des de 1998 fins a 2014. Les meves imatges s'han publicat al Setmanari Empordà (fotògraf en plantilla de 1998 a 2014), al Diari de Girona (fotògraf col·laborador de 2001 a 2014), a Viajes National Geographic, Enderrock, Mundo Deportivo, diario AS, la Vanguardia, Público, Diari de Llevant i Diari de Mallorca, entre d'altres.

Videògraf - El 2006 em formo de manera autodidacta com a càmera, editor i muntador de vídeo. M'especialitzo en l'edició i l'etalonatge de color. El 2014 fundo la meva pròpia productora audiovisual, Treski Films, i, fins avui, a més de produir vídeos i un documental de producció pròpia ("Reinventant el fotoperiodisme, any 2012") he realitzat projectes i encàrrecs audiovisuals per a diverses organitzacions, administracions i empreses: Obra Social de la Fundació La Caixa (expo itinerant "L'Àrtic es trenca"), TV3 (coproducció de dos documentals: "El Viatge d'Unai" d'Andoni Canela i "La Pemba Torna a Goli" de Josep Pérez), Generalitat de Catalunya (campanya Parcs Naturals de Catalunya), el Museu del Disseny de Barcelona, La Vanguardia (sèrie de vídeos sobre tècniques de cuina amb els germans Roca), l'empresa de serveis ISS, l'estudi de disseny industrial Stimulo, el centre de recerca biomèdica Ciberdem, Vianda (comunicació gastronòmica), el portal web Quesabesde, l'associació de Micropobles de Catalunya, l'Ajuntament de Llançà (campanya de turisme), l'Ajuntament de Cadaqués (documental sobre el Museu de Cadaqués), PGA Golf Catalunya, DO Empordà, i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà entre d'altres.

Col·laboro periòdicament amb el fotògraf Andoni Canela, editant i produint vídeos i audiovisuals per a ell. 

Des de Vianda, i juntament amb un gran equip, desenvolupem estratègies de comunicació per a diversos restaurants i projectes gastronòmics. Entre altres tasques, sóc el responsable de tot el contingut audiovisual.

Durant aquests anys, la feina i la vida m'han permès visitar i descobrir diversos països i conèixer-ne la gent.

Contacte

roger@vianda.cat

Tel: 678229432

Gracies pel teu missatge!

bottom of page